Welkom op abonnementen.be

Bij abonnementen.be vindt u een ruim assortiment aan kwalitatieve bladen.

U kunt hier:

Knack geeft u een frisse kijk op de actualiteit. Knack Weekend geeft u volop inspiratie voor uw lifestyle en Knack Focus is uw complete entertainmentgids.
Sport/Voetbalmagazine brengt u wekelijks alles over het nationaal en internationaal voetbalgebeuren. Daarnaast vindt u ook het laatste nieuws over andere topsporten.
Trends, het meest gelezen financieel-economisch weekblad in Vlaanderen.
Bodytalk is een gezondheidsmagazine geschreven in samenwerking met artsen en specialisten van alle universiteiten van ons land.
Maak kennis met de meest boeiende kanten van onze geschiedenis !
Ik ga bouwen en renoveren is het maanblad waar niet alleen de bouwer en verbouwer zich in thuis voelt, maar waar ook geïnteresseerden in decoratie en interieur hun stek vinden. Kortom: Ik ga bouwen en renoveren is een volledig bouwtijdschrift, voor iedereen die op of rond zijn huis aan verandering denkt.
Mo* is hét referentiemagazine voor wie zich interesseert en engageert in mondiale thema's.
Nest is een blad dat leeft met de seizoenen en bestemd voor mensen die houden van het buitenleven. Nest dat zijn jaarlijks tien ijzersterke nummers rond vier grote pijlers: Groen, Wonen, Koken en Doen.
Pluspuzzels, een uitgave van Plus Magazine, is een uiterst gevarieerd puzzelboek dat 4 x per jaar verschijnt.
Het magazine voor actieve plussers. Elke maand waardevolle pagina's over uw vrije tijd, uw welzijn en gezondheid, uw rechten en financien.
Pippo is het eerste magazine voor uw peuter: elke maand 24 pagina's verhalen van Muisje Meisje, knuffelaap Pippo en Beertje Bruin, leuke spelletjes en woordplaten.
Pompoen is een uniek maandblad met prachtige voorleesverhalen, verrassende spel-en knutselpagina's en leuke stripverhalen.
Royals is een hoogstaand kwalitatief magazine dat uitsluitend op positieve manier bericht over de regerende en niet-regerende koningshuizen en uitstekende banden heeft met een aantal hoven, waaronder het Belgische.
Met een frequentie van zes uitgaven per jaar, bied Royals extra een diepgaand inzicht over het reilen en zeilen aan de koningshuizen. Royals extra is het tijdloze magazine, dat met achtergrondreportages de lezer inwijdt in alle koninklijke geheimen.
Weliswaar is een vakblad van de Vlaamse overheid voor wie actief is in de welzijns- en gezondheidssector. Weliswaar bericht over het beleid, de wetenschap en het harde werk in de zachte sector.
Artsenkrant is het Belgische weekblad voor huisartsen en specialisten.
Data News is het enige ict platform in België met print magazines, tablets en smartphones, website, nieuwsbrieven, sociale media en events. Het profileert het zich als de belangrijkste bron van informatie voor eindgebruikers en ict-producenten en -dienstenleveranciers.
Grafisch Nieuws is reeds een halve eeuw hét referentievakblad in de grafische sector. Prepress, traditionele en digitale publishing- technologieën, grafische apparatuur, POD,... onderwerpen die op de voet worden gevolgd en regelmatig in onze kolommen aan bod komen.
M&C is het eerste onafhankelijk vaktijdschrift over electronic publishing en digitale workflow voor de Belgische Nederlandstalige markt.
Uw tweewekelijkse nieuwsbrief over ondernemingsrecht.
Letterlijk alle relevante fiscale bronnen worden dagelijks door een team vooraanstaande specialisten bestudeerd en geanalyseerd. Met als doel u wekelijks alle fiscale actualiteit aan te reiken die u nodig heeft.
Fiscoloog Internationaal is de grensverleggende nieuwsbrief over internationale fiscaliteit.
De beleggingsadviesbrief Inside Beleggen volgt meer dan 300 aandelen op de voet.
Het Tijdschrift voor Rechtspersoon en Vennootschap - Revue pratique des sociétés (TRV-RPS) is een tweetalig juridisch vaktijdschrift dat specifiek informeert over rechtsleer en rechtspraak in het rechtspersonen- en vennootschapsrecht, en waarin daarnaast ook het boekhoud-, financieel en fiscaal recht ruimschoots aan bod komen.
Met Trends Family Business willen we familiebedrijven de kernelementen aanreiken met het oog op een beter inzicht, een vlottere analyse en het nemen van de juiste beslissingen.
Als West-Vlaming blijft u uiteraard graag op de hoogte van wat er in uw omgeving gebeurt.
Data News digitaal is de digitale versie van Data News. U leest Data News op PC, iPad en iPhone. U hebt ook toegang tot het archief van Data News met alle artikels verschenen sedert 2007.
Fiscoloog digitaal is de digitale versie van Fiscoloog. U leest Fiscoloog op PC of via de iPad-applicatie. U hebt ook toegang tot het archief met alle artikels verschenen sedert 1995.
Inside Beleggen digitaal is de digitale versie van Inside Beleggen. U leest het beleggingsnieuws op PC of via de iPad-applicatie.
Knack digitaal is de digitale versie van Knack. U leest Knack, Weekend Knack en Focus Knack op PC, iPad en iPhone. U hebt ook toegang tot het archief van Knack met alle artikels verschenen sedert 1995.
Krant van West-Vlaanderen digitaal is de digitale versie van Krant van West-Vlaanderen. U leest alle edities en alle extra's van Krant van West-Vlaanderen op iPad en PC. U hebt ook toegang tot het archief van Krant van West-Vlaanderen met alle artikels verschenen sedert 2006.
Sport/Voetbalmagazine digitaal is de digitale versie van Sport/Voetbalmagazine. U leest Sport/Voetbalmagazine op PC, iPad en iPhone. U hebt ook toegang tot het archief met alle artikels verschenen sedert 1995.
Trends digitaal is de digitale versie van Trends. U leest Trends en MoneyTalk op PC, iPad en iPhone. U hebt ook toegang tot het archief met alle artikels verschenen sedert 1995.
Plus Magazine digitaal is de digitale versie van Plus Magazine. U leest Plus Magazine op iPad.
.
Klik in de linkernavigatie op een rubriek om de aanbieding per titel te bekijken.